Michał Szpak chce zmienić płeć? "Może się okaże, że będę Michaliną"

Unix99   15.12.2023, 12:29

Michał Szpak chce zmienić płeć?! "Jedna część mnie bardzo się do tego wyrywa"

Michał Szpak to jedna z najbardziej barwnych postaci na polskiej scenie muzycznej. Oprócz oryginalnych strojów, uwagę przykuwa również swoimi kontrowersyjnymi wypowiedziami. Ostatnio w rozmowie z "Żurnalistą" zaszokował swoim wyznaniem na temat zmiany płci! Michał Szpak swoją wielką przygodę z muzyką zaczął dzięki programowi "X factor". Od tamtej pory to bez wątpienia jeden z najbarwniejszych i najpopularniejszych artystów polskiej sceny muzycznej. W czerwcu 2022 roku wokalista wyznał, że jest członkiem społeczności LGBT+ i określił się osobą queer. Dodatkowo wyznał, że nie identyfikuje się z żadną płcią! Niedawno był gościem "Żurnalisty" w rozmowie z nim opowiedział o zmianie o tym, czy planuje zmienić płeć! Odpowiedź szokuje!

Cytat:Michał Szpak: Może się okaże, że pojadę do Tajlandii, zrobię sobie cycki i będę Michaliną? - stwierdził. Mam totalną potrzebę eksploracji. Porównam to niefortunnie do Michaela Jacksona. Zmienił siebie, stał się innym człowiekiem. Jedna część mnie bardzo się do tego wyrywa. Połowa. Druga połowa mówi mi: "Spokojnie. Przemyśl to. Na pewno tego chcesz? Bo to proces nieodwracalny

Czytaj więcej:
https://www.se.pl/wiadomosci/exclusive/m...-MGJQ.html

Wiadomości w tym wątku
RE: Michał Szpak chce zmienić płeć? "Może się okaże, że będę Michaliną" - przez Unix99 - 15.12.2023, 03:27