11.01.2024, 02:56
Krzysztof Stanowski zdradza szczegóły na temat filmu o Caroline Depienski
Krzysztof Stanowski zapowiedział swój materiał o Caroline Derpienski, który już wkrótce ujrzy światło dzienne. Jakiś czas temu media obiegły zdjęcia dziennikarza z jego pobytu w Miami, a teraz zdradził, że zbliżający się program będzie ciekawszy niż ten o Natalii Janoszek. Krzysztof Stanowski bez wątpienia może zaliczyć miniony rok jako udany. Jego program, w którym obnażył Natalię Janoszek okazał się hitem. Przypomnijmy, że dziennikarz przedstawił dowody, które sugerowały, że aktorka mija się z prawdą przechwalając się sukcesami w Hollywood i Bollywood. Stanowski postanowił pójść za ciosem i na jego celowniku znalazła się kolejna celebrytka - Caroline Derpienski.
Cytat:Krzysztof Stanowski: Zapraszałem Natalię, żeby poleciała ze mną do Bombaju, powiedziałem, że opłacę jej bilet i możemy wspólnie nagrać ten materiał, więc wtedy też miałbym z nią wspólne zdjęcie gdyby z tego skorzystała. Caroline akurat skorzystała z zaproszenia do mojego materiału więc mamy wspólne zdjęcie, ale oczywiście już się naczytałem, że to wszystko będzie udawane, sprzedane, że Caroline mnie podkupiła i jestem skorumpowany przez nią. Mamy więcej niż jedno wspólne zdjęcie, mamy nawet dużo wspólnych nagrań - powiedział w rozmowie z Jastrząb Post.
Czytaj więcej:
https://www.pudelek.pl/krzysztof-stanows...319169568a